Építész HK honlap | Impresszum

Kollégiumi számítógépes hálózat

A számítógépes hálózatot a kollégiumban a Bercsényi Számítástechnikai Kör (BSZK) üzemelteti. Probléma esetén a support-kukac-bercsenyi,bme,hu e-mail címen tudsz minket elérni, vagy személyesen a szorgalmi időszakban minden szerdán 19–20 óra között a BSZK szobában (földszinten, a mosókonyhával szemközti helyiség) tartott ügyeleten.

Hálózati eszközök regisztrációja a 2017/2018-as tanév II. félévére

A regisztráció technikai részét itt, a kollégiumi portálon tudjátok intézni. A II. féléves regisztrációk 2018. február 5. 0 órától válnak aktívvá, addig az előző féléves regisztrációk élnek.

A kollégiumi portálra BME címtáras felhasználóval tudtok belépni, így a rendszer azonnal be tud azonosítani (ha nem tudod, mi az a BME Címtár, itt találsz bővebb információt).

A regisztráció folyamata

Regisztráld be a kívánt eszközök MAC-címeit a Regisztrációs adatok megadása linken található felületen. A megadott címek 10 percen belül aktívvá válnak, vagyis használhatod őket a hálózaton. Ha problémát tapasztalsz, először ellenőrizd, hogy biztosan megfelelő címet adtál-e meg, és megfelelően van-e csatlakoztatva az eszközöd a hálózatra.

>>> Regisztrációs adatok megadása <<<